Kezdőlap   |  BEMUTATKOZÁS   |  ÉRTÉKBECSLÉS
HÉVÍZ, gyógytónál
Eladó ingatlan


Típus:
Üzlet
Cím:
HÉVÍZ, gyógytónál
Alapterület:
340 m2
Szobák száma:
7+1
Ár:
78.000.000 Ft
Ingatlan állapota:
Jó állapotú
Épület szintjei:
2
Emelet:
Nincs adat
Tetőtéri:
Nincs adat
Fűtés:
Gáz (cirko)
Komfort:
Duplakomfortos
Lift:
Nincs
Parkolás:
Garázs
Referenciaszám:
Hajni
Kapcsolattartó:
BP- ingatlanok
Ingatlan referens:
Dócs Kata
Telefonszám:
06-30-2867016
E-mail cím:
ingatlanbp@gmail.com
gyógytó
udvari honlokzat
emeleti erkélyes  szoba
fürdőszoba 1
nappali
étkező  a konyha mellett
nappali-társalgó

BEFEKTETŐK figyelem.
TULAJDONOSTÓL ELADÓ !
ha szeretne egy folyamatos bevételt hozó ingatlant, üzemeltetővel együtt ????
Hévíz frekventált helyén, a tófürdőtől 300 m-re, jól megközelíthető, kereskedelmi szálláshelyként működő családi ház eladó. A telek parkosított, 980 m2, egyenes, előkertes, nagy saját parkolóval, a hátsó kertben mutatós pavilonnal. A ház szép, hangulatos megjelenésű, 3 szintes, szintenként 120 m2. A pince szinten van a garázs, a kazánház, tároló és technikai funkciót betöltő helyiségek. A földszinten egy komplett, különálló, szoba, konyha, fürdőszobás, előtérből álló lakrész (apartman), étkező és konyha, nagy nappali (társalgó) terasz kapcsolattal, 2 szoba, nagy
fürdőszoba, külön zuhanyozó, WC. A tetőtérben 4 db előteres, zuhanyozós lakószoba, némelyik erkélyes. Az ingatlan családi házként van a földnyilvántartásba bejegyezve, jelenleg kereskedelmi szálláshelyként működik. A szobák mindegyikében két fekhely, franciaágy van, pótágyazhatók. A ház kialakult, stabil, visszatérő vendégkörrel rendelkezik. A vendégek zöme Svájcból, Ausztriából, Németországból, Szlovákiából, Csehországból érkezik, de szép számban vannak hazai vendégek és egyéb, fel nem sorolt országból érkezők. A ház teljesen felszerelt, berendezett, kulturált vendégfogadásra kialakított. A belső elrendezése alkalmas akár egy család életvitelére és mellette vendégfogadásra is amely jó megélhetést biztosít. A telek mérete lehetőséget ad igény szerinti további fejlesztésekre.
További lehetőségként kínálkozhat a szomszédos, hasonló megjelenésű lakóház megfelelő ajánlat esetén történő megvásárlása is, amely méreteiben hasonló az előbb ismertetett ingatlanhoz.
A panzió bevezetett több éve, ezért BEFEKTETŐ részére kiváló lehetőség, jelenlegi forgalommal 8 éves megtérülés, de az ingatlan bővítésével a haszon növelhető.
Szakképzett üzemeltető van rá.

Hívjon ne maradjon le e kiváló lehetőségről.

Foglalja le szabad kapacitásunkat időben:
Értékbecslés 24 órán belül.
Ingatlanok, kiadó lakások kezelése.
Családi házak/lakások építése, felújítás, átalakítás teljesen kulcsrakészen A-Z.
Napelem parkok, napkollektorok telepítése.
30 éves tapasztalatom ajánlom, hívjon ha segíthetek Önnek is: 06-30-2867016

Nyomtatás
facebook