Kezdőlap   |  Bemutatkozás   |  ÉRTÉKBECSLÉS
Hirdetés típusa:
Ingatlan típusa:
Kerület:
Többet is bejelölhet
Vidék:
Utca (út, tér):
Árkategória:
-
Ref. szám:

Partnereink

Apróhirdetésingyen.hu

Dócs Kata vagyok.  1995 óta működünk az ingatlanközvetítő szakmában Budapesten és környékén elsősorban, de kiemelt  üdülő körzetekben is értékesítettünk már ingatlan. Célunk, hogy ezen a területen színvonalas, minőségi és legfőképp emberközeli szolgáltatást nyújtsunk, hozzájárulva ezzel szakmánk társadalmi elismertségének növeléséhez. Széles körű, hatékony hirdetéseink és kapcsolataink lehetővé teszik, hogy Eladók és Vevők, Bérbeadók és Bérlők minden igényt kielégítően, egyszerűen és gyorsan egymásra találjanak.

Kollégáink több mint 10 éves szakmai tapasztalatukkal és  jó magam  Felsőfokú Ingatlan szakértékbecslőként, Ügyvédi, Hitelügyintézői, Energetikai, Kivitelezői, Költöztetői  háttérrel  minden igyekezetükkel azon vannak, hogy Ügyfeleinket átsegítsék az értékesítéssel kapcsolatos összes teendőn, kiutat mutatva az ingatlanjog néha bonyolult útvesztőjéből.

Munkatársaimmal  a 4 évig tartó ingatlanpiaci válságot is túléltük,  túl éljük a következőt  is...

Munkámat  minden esetben a legjobb tudásom  szerint végzem, és ezt követelem meg a  munkatársaimtól is. Nagy figyelmet fordítva a minőségre  jó hírnevünk  fenntartására, javítására. Meggyőződésünk, hogy a legjobb reklám az elégedett Ügyfél.

Cégünk felépítésének köszönhetően rugalmasan, könnyedén tudunk igazodni Ügyfeleink kéréseihez és szolgáltatásainkat minden esetben az ő igényeiknek megfelelően alakítjuk.

Hisszük, hogy minden helyzetre van megoldás, és szeretnénk, hogy ezt Ügyfeleink is megtapasztalják.

Ha Ön is eladna, vásárolna, bérbe adna vagy bérelne – akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Magasfokú  szakmai  rátermettségünk,  tapasztalja meg Ön is, bízzon meg  minket,  bízzon  meg  bennünk !

 

NE KÓTYAVETYÉLJE  EL  INGATLANÁT,  KÉRJE   INGYENES    ÉRTÉKBECSLÉSEM.

 

06-30-2867016

 

 

 

 

 

 

 


facebook